Margrete - Tell only your friends

Partnere

 

Takk til dere  ♥ 

Noen arbeider jeg med hver uke, noen har jeg et prosjektbasert samarbeid med, og noen stiller opp når det trengs. Døråpnere, inspirasjon og kompetanse. Vi kunne aldri klart det uten.


 
behindthescenes.jpg

 "Nå eller aldri" - TV2 og produksjonsteamet

Takk til alle dere spennende, snille, kreative og dyktige folk som både pushet meg, hjalp meg, og dokumenterte denne humpete reisen i livet mitt.
Mange kjekke opptak, det har vært en fryd å blir kjente med dere. Lykke til med programmet videre. 

 
Skjermbilde 2017-10-03 kl. 22.09.11.png

Erik Larsen fra DNB - Økonomisk rådgiver i DNB

En av mine gode hjelpere i tv serien "Nå eller Aldri"
Erik jobber som start up og vekst spesialist i DNB og har spesialisert seg på selskaper som opplever hurtig vekst.
En god partner å ha med seg når man går for å realisere drømmen sin. Takk for gode råd !! 
LikedIn

 
Skjermbilde 2017-10-03 kl. 22.34.36.png

WILLAS Contemporary - Gallery Director Ellen K Willas

Ellen er kurator og eier av WillAS contemporary som spesialiserer seg på samtidsfotografi av internasionalt annerkjenter kunstnere. 
Takk til Ellen for feedback og veiledning i forbindelse med utvikling av "Huldrefolk" prosjektet.
Klare presise tilbakemeldinger er viktig for å vokse. Med gode råd og deg som mentor, har jeg gått tryggere videre.
Både med utstilling og nye prosjekter. Tusen takk !!
Ellen K Willas
+47 913 32 343

 
Lundeby.png

Produksjon - Kåre Anders Lundeby

Er daglig leder i LUNDEBY & CO. as som er en av Nordens ledende leverandører innfor foto og kunstmarkedet. Kombinasjon av egne produkter og tjenester med kjente merkevarer gir en unik produktbredde i profesjonell kvalitet. Lundeby har et opplegg for å skreddersy produkter til hver kunde og ingen oppdrag er hverken for stort eller for lite. 

Telefon: +47 90 62 43 45
Mail: kal@fotolundeby.no

Telefon: + 47 69 89 86 20
Mail: info@fotolundeby.no

 
Annegro.jpg

Anne Gro Fauskanger

Profesjonell forteller /storyteller med bakgrunn som skuespiller, lærer og dramapedagog. Utdannet innen Muntlig fortelling ved HiOA i 2014/15. Forteller eventyr, sagn og myter fra vår nasjonale kulturarv, samt spennende og eksotiske fortellinger fra internasjonale kulturskatter .

Kontakt: agfauskanger@gmail.com
Mob: 92430235

 
Hege_Thorbjornsen small.jpg

Hege Thorbjornsen - Influencer marketing manger og søster

Hege jobber som Influencer Marketing Manager i Stitch Fix i San Francisco i USA. Hun er dreven i markedsføring, kommunikasjon, strategi og optimalisering. Hege har bachelor fra BI Bergen, ESC Toulouse og Berkley med master fra San Francisco. Hun har også en egen blogg hvor hun dokumentere reiser og de beste norske oppskriftene fra farmor.

Min superwoman i USA. En perfekt rådgiver for meg når jeg skal ha på plass sosiale medier, forstå instagram og lage kjekke poster. Og så er hun i familien min i tillegg. Vi jobber sammen på kryss av tidsoner, og jeg blir så lykkelig og imponert over din kompetanse. Håper at prosjektet kommer seg over dammen slik at vi kan fronte det i USA sammen.

LinkedIn

 
Fotograf Emile Holba

Fotograf Emile Holba

Line Ramsvik - Inspisent og nasjonalparklandsbykoordinator

Line jobber i Hol kommune og Visit Geilo. Her har hun ansvar for arrangementer, bærekraftig reisemål, informasjon,utvikling av Geilos nasjonalparklandsby og mye annet spennende.
Sammen med Line har vi opprettet samarbeid for å lage en utendørs utstilling og kulturplass like ved Geilo sentrum. Line har drivkraft og er en engasjert samarbeidspartner som har et sterkt ønske å utvikle Geilo som destinasjon. Jeg gleder meg masse til vår vei videre sammen, dette skal bli utrolig bra !!

Line Ramsvik : email

 
IMG_2680 kopi.jpg

Regine Lønning - Makeup artist og styling ansvarlig i Huldrefolket

Regine har jobbet som makeup artist siden 2009 og jobber som hovedlærer på The Makeup Academy i Bergen. Når hun ikke underviser sminker hun bl.a på motevisninger i London og New York, fotoshoots, musikkvideoer, operaforestillinger eller TV.

Instagram: reginelonningmakeup
Mobil: 93610799

 
FullSizeRender-1.jpg

Kristin Birkeland - Frost Studio medeier og søster

Kristin Birkeland, fotograf og søster. Perfeksjonist og dyktig uansett hva hun gjør, og har vært Margrete sin kollega og hjelper i siste 10år. Utmerket at du har en master i arbeids og organisasjons psykologi, det kommer godt med i familiebedriften!!  
Helt unnværlig hjelp, fantastisk innsats, alltid god humor, og en stødig høyrehånd som jeg ikke hadde klart meg uten. 
Evig takknemlig for alle prosjektene og eventyrene vi har gjort sammen opp gjennom årene. 

Du er en drøm, tusen takk for alt du har hjulpet meg med <3

 
Tara.jpg

Tara Arianrhod (Tara O.Paig) - modell og makeup artist

Tara er utdannet makeup-artist og jobber freelance. Jeg kan med hånden på hjertet si at hun er et naturtalent i alt hun setter seg fore. Helt rå for å si det mildt. Jeg er virkelig virkelig takknemlig for at du snublet inn i livet mitt og jeg håper vi skal jobbe mye mer sammen fremover. Du er helt unik !

Tara tar oppdrag som modell og elsker å være med på kreative prosjekt. I tillegg er hun musiker og spiller piano, trommer og gitar. Hun lager også musikk, skriver låter og synger.

https://www.facebook.com/powpowface/
Instagram: Powpowface
Mob: 95011806

 
_W3A8667-alexander-schultz.jpg

Andrea Pharo Ronde - Modell og Performance Analyst. 

Vår egen Huldra. En fryd å fotografere deg Andrea. Du er modig, vakker, dyktig og gøy å jobbe med. Håper vi skal jobbe mye sammen i fremtiden..
Kjører aktivt alpint, elsker spenning, driver med klassisk sang og har jobbet som skuespiller. Jobber litt som modell på fritiden. Har alltid mange baller i luften. 

E-post: anpharo@gmail.com / andrea.ronde@mccann.no
Mob:  980 85 122

 
KjellRuneweb.jpg

Kjell Rune Skage - plutselig blitt modell 

Kjell Rune er venn av Margrete og ble plukket ut til rollen som Fossegrim. Ingen tidligere modell erfaring men gjør en strålende jobb med sin karakter. Takk for at du kaster deg ut i det og gjør alt vi ber deg om tross det er langt utenfor din komfort sone. Du er fantastisk og et naturtalent forann kamera!!

Jobber normalt sett som logistikk medarbeider i Nordsjøen.
Email: skagedrift@gmail.com

 
bilde av Bård.jpg

EliteFoto Nestun - med Bård Sæther i teten

Bård driver butikk og er kanskje en av verdens mest hjelpsomme personer. Googler du "kunderservice" så ser du et bilde av Bård. For en hjelp han har gitt oss i dette prosjektet med alt fra printing, rammer, valg av papir og generelle tips og råd for suksess. Tusen takk Bård

Elite Foto Nesttun – Fana Optikk

Tlf 55117758Bård mobil: 97723348

 
ingrid.jpg

Ingrid Stasi Skjold

Maskør, parykkmaker og frisør.
Ingrid er en av hovedpersonene i prosjektet. Hun står for alle spesialeffektene og det å gjøre karakterene virkelig. For en fantastisk jobb du gjør!! Kreativ, pålitelig og dyktig. Hun lager kostymer og effekter selv, fra skumle sår til bukkehorn. En fryd å jobbe med. Du får se henne i aksjon i tv serien.
Kontakt: ingridcss@gmail.com 

 
JanneCafeMocca.jpg

Cafè Mocca Geilo - Janne Nørstebø

 CafeMocca  

Janne driver verdens beste kaffe Cafe på Geilo og det har hun gjort i 12år. Alltid like smilende og god. Hun har hjulpet kunstnere med å stille ut verkene sine i den sjarmerende cafeèn siden oppstart. Dette er vi mange som er takknemlig for!!
Hun hjalp meg med å stille ut min første utstilling noensinne, og nå stiller hun opp igjen. .

"Huldrefolket - før de blir glemt", kommer på Cafe Mocca nærmere jul. Her skal bildene vises, og selges som "post its" og kunstkort. Eksakte datoer finner du her:  Utstilling&eventer

 
IMG_9638.JPG

Buskerud Teater - Gry Tøsdal

En stor takk til Gry Tøsdal jobber som kunstnerisk leder og regissør i Buskerud Teater. Buskerud Teater har bidratt med teaterkompetanse i alle hallingdalskommunene og hele Buskerud i 30 år. Og de har et stort kostymelager på Gol med over 5000 kostymer. Hun har vært til stor hjelp som inspirasjon og med effekter og kontaktpersoner.
For tiden samarbeider hun med reiselivet på Geilo om å utvikle et kulturkonsept som baserer seg på lokal historie om Haugafolket.

Kunstnerisk leder avd Hallingdal
Buskerud Teater
Mob 905 08 905

 
IMG_5295.JPG

Rita B Bendiksen - Tekstforfatter og Mamma

Utdannet ved høyskole og universitet, fagbokforfatter, kurs/foredragsholder og allsidig yrkeskarriere tilbakelagt. Nå pensjonert med engasjement i egne og familiens ulike aktiviteter. Og uten henne så hadde dette konseptet aldri vært der det er i dag. Det er utrolig kjekt å jobbe med min egen mor som er så engasjert, oppofrende, kompetent og fleksibel. For en reise. Og så takknemlig for å gjøre den sammen med deg..

Fungerer som huldrefolkprosjektets ”altmuligkvinne” med oppgaver innenfor og utenfor egen faglige kompetanse, samt tekstansvarlig for bokprosjektet.

Mob: 40635360

 
Uten navn (1).jpg

Ragnhild Birkeland - eventyrer og søster

Tusen takk til min eventyrsøster som flyttet fra mas og fjas for å realisere drømmen om et aktivt utendørs liv i fjellheimen. Hun er hestehvisker, bre-klatrer, moskus guide, fjellguide, inspirasjon, en pakke av glede og underbare påfunn. Med egen modellerfaring har det vært supert å ha Ragnhild med på laget som assistent for prosjektet. En potet som kan bidra med alt fra matlaging til strategi og sparringsarbeid.
Field Tester for Amundsen - se flotte bilder her : AmundsenSports
Følg hennes eventyr på gården via Instagram: @fourwindsofnorway eller kontakt henne på mob:45245920

 

KHGrafisk

Fantastiske Kristiane Hetlevik som jeg har samarbeidet med på flere prosjekter. Et utrolig godt samarbeid og det er en fryd å jobbe sammen. Kristiane strekker seg maks for å få til de beste løsningene og har brukeren i fokus. 

Kontakt: khgrafisk@gmail.com
Mob: 41296229

 

Pia Rothman Portrait

Pia har vært Margrete`s fotografkollega i Frost studio i mange år. En utrolig dyktig portrettfotograf og tar alle Margrete sine profilbilder.  Pia får deg til å føle deg unik og vakker og fotograferingen blir en kjekk opplevelse. "Du nailer det hver gang Pia !! "  Rett og slett fordi hun er en perfeksjonist som går helhjertet inn for at hver og en skal skinne. En god sparringspartner er hun også, men en seriøst god humor :)

 

For å se mer av Pia sine fantastiske bilder sjekk ut hjemmesiden.

 
StineKnash.jpg

Stine Knash - Fotograf kollega og venn

Hvor begynner en for å beskrive dette nydelig mennesket? Kollega og venn gjennom hele Frost Studio sin reise. Vi kaller deg "limet" i alt. Helhjertet og god tvers gjennom, en rådgiver, en støtte og faglig kompetanse. Utdannet som fotograf i Italia, Stine har definitiv kjærlighet og pasjon i sitt hjerte. Bor for tiden i USA, men kommer hjem hver sommer for å fotografere og engasjerer seg i egne og andres prosjekter. Wonderwoman!

Følg henne her :  Instagram 

 
kari-oeritsland.jpg

Kari Øritsland - Senior foretningsutvikler 

Senior Forretningsutvikler som bla. jobber med prosjekter i kunst- og designfeltet. Vi ble kjent med hverandre i næringsklyngen DesignArena. Kari har vært en utrolig god hjelp innenfor strategisk tenkning og veien videre for prosjektet.

Mob: 48147424

 
 
Anne-Katrine Brun Norbye.png

Anne-Katrin Brun Norbye

Katrine (Anne-Katrin Brun Norbye) er eier og daglig leder i UTogTUR.Hun har bakgrunn som intensivsykepleier, sosialantropolog og DNT guide, men først og fremst har hun et halvt århundre med erfaring fra friluftsliv sommer som vinter. Hun har god kjennskap til stølsliv og det velkjente Haugafolket som hørte stølslivet til. Vi takker for tilsendt materiale om Haugafolket (Abstract: Haugafolket på stølen. Om tro, praksis og sted. m.m.) og inspirerende kunnskap som hun har formidlet til oss.

a.k.b.norbye@gmail.com
E-post: post@utogtur.no
Mob: 930 08 516

 

Lennart krohn Hansen

Co-founder av Frisk forlag.

Lennart er utdannet fysioterapeut, og gir ut bøker innen helse. Driver eget firma med Anders hvor de til sammen er 5 ansatte. En gründer. Liker å stå på ski og synger i kor.

Lennart er min svoger og har gitt meg mange gode og strategiske råd på min vei med prosjektet. Tusen takk, du er inspirerende !!