Margrete - Tell only your friends

Huldreskogen

Huldreskogen 

Et utendørs opplevelses galleri på Geilo

Et utrolig spennende prosjekt hvor jeg sammen med med Visit Geilo og Hol kommune har fått satt i gang et utendørs initiativ som alle som vil skal få gleden av :)

Vi lager rett og slett en Huldreskog, hvor fotografier fra serien "Huldrefolket, før de blir glemt.." står utstilt. Her kan du oppleve de underjordiske i sine rette elementer, slipp fantasien løs.. !!
Store staffelier i massivt treverk, tekster med spennende historier, bålplass, benker og en utendørs "naturscene".. Alt rigget til for å kunne gi lokale, skoler, turister og hyttefolket en magisk opplevelse. Her kan du lese, lære og fantasere om hvordan de underjordiske lever og hvordan de engang var mye mer sentral i livene våre en det de er i dag..

Huldreskogen åpnes 15september 2018 med et forrykende show ute i skogen. Kom og opplev, bli med oss å feire !! Kanskje møter du faktisk de underjordiske også ? 
 

Mer info kommer, under kan du se litt bilder fra prosessen sålangt..

 

 

HULdreskogen ligger på geilo

Like ved sentrum, ikke langt fra Geilo Kulturkyrkje. Du følger stien langs Ustedalsfjorden til Slåttahølen. Der går du inn i skogen gjennom den magiske huldreporten..
 

 
Huldreskogen.jpg

Huldreskogen

Et utendørs opplevelses konsept hvor du kan blir kjent med de underjordiske..