Margrete - Tell only your friends

Superman

Et prosjekt dedikert til alle de fantastisk sterke, vakre, smarte, feminine, kompetente, modige og nydelige kvinner jeg kjenner.

Mødre, døtre, venninner, kolleger og min kvinnelige forbilder. Det var bakgrunnen for denne serien som ble fotografert i -25grader en vinterdag i fjellheimen.  Modellen er en unik kvinne, som også er mor, og med dans som yrke.

Sterk, feminin og sensuell. Uten bildet som avslører at hun er en vakker, blond kvinne kan man godt lure på hvem som er inne i den sorte drakten. Er det en ninja? ;)  

Serien ble utstilt på Geilo og et av bildene havnet i øverste etage hos Fylkeskommunen.

Ny utstilling kommer, men bildene kan alltid bestilles direkte.

 

 

Superman.. 

Et prosjekt dedikert til alle de fantastisk sterke, vakre, smarte, feminine,kompetente, modige, nydelige kvinnene jeg kjenner.
Mødre, døtre, venninner, kolleger og forbilder.

Det var bakgrunnen for denne serien som ble fotografer i -25grader en vinterdag i fjellheimen.  Modellen er en unik kvinne og mor, med dans som yrke. Sterk som en mann, feminin og sensuell. Uten bildet som avslører at hun er en vakker blondine kan man godt lure på hvem som er inni den sorte drakten.
Er det en ninja? ;)  

Serien ble utstilt på Geilo og et av bildene henger nå hos Fylkeskommunen..

Ny utstilling kommer, men bildene kan alltid bestilles direkte.


Behind the scenes ( i -25grader) 

Det var så innmari kaldt den dagen vi skulle fotografere. Men for vår fantastiske danser var det ikke alternativ å ikke gjennomføre. Iført en tynn tynn sort drakt hadde hun en danseopptreden som tok pusten fra oss. Vi var ute, det var stille, det var kaldt og det var urørt snø. Formen på fjellene i bakgrunnen ser nesten ut som er et tegnet inn, men alt er autentisk. Det er noe av det jeg alltid utfordrer meg selv med. Naturlig lys og naturlig settinger. Mye av forberedelsene i kunsten min handler nettopp om det. Å gjøre MYE og dedikert forarbeid. Det gjør det også utfordrende de som jobber med meg, og for all del meg selv. Noen ganger treffer vi og andre ganger ikke. Dette var en dag da vi alle var i flow, og tross vanvittig kulde danset Superwoman langt inn i den blå timen. 

Og sånn så det ut, fantastiske farger..