Margrete - Tell only your friends

Eventer

Back to All Events

Utstilling om Huldrefolket i Bergen

Kunst og Kulturprosjektet om Huldrefolket.

Med stort engasjement og med stor spenning inviterer vi til den første utstillingen i serien om Huldrefolket, de underjordiske. 

Vi ønsker å samle familie, venner, bekjente og sammarbeidspartnere til en fotografisk kultur opplevelse. Enda tidlig i prosjektet men vi må kjører en pilotutstilling. Vi må jo fortelle om hva vi driver med og teste om dere synes det er spennende ;) Og kanskje blir akkurat du involvert i veien videre?  Vi er stadig på jakt etter gode ressurser.

Ta med deg de store barna (de små synes kanskje det er litt skummelt) og kom til Scandic Flesland (gull) hotell Søndag 25juni. Dørene åpner kl 17.30, introen begynner kl 18.00 presist. Det blir i tradisjon tro servert lapper,saft og kaffe. Du bestemmer selv når du har sett nok, men vi stenger lokalet kl 20.30.

TV2 vil være tilstede å filme det hele, prosjektet er med i et program som skal vises til høsten. Så det kan være greit å vite at du blir filmet  ;)

Håper du kan komme :)

Åpne på melding på Facebook.