Margrete - Tell only your friends

Eventer


Utstilling av "Huldrefolket, før de blir glemt.." på Cafe Mocca Geilo
Nov
11
to Jan 2

Utstilling av "Huldrefolket, før de blir glemt.." på Cafe Mocca Geilo

Helgen 10-12 november 2017 setter jeg opp utstilling av "Huldrefolket, før de blir glemt.." hos Cafè Mocca på Geilo. Dette gleder jeg meg stort til !! 
Det var på denne koselige cafeèn jeg hadde min første utstilling så det er utrolig kjekt å være tilbake. Mange av fotografiene er også skapt på Geilo, så da er det enda kjekkere å ha dem utstilt her også. 
 

Geilo er et av mine favorittsteder, og jeg er i grunnen mye her oppe. Jeg ønsker å lage en fortellerkveld for store og små i forbindelse med utstillingen, men datoer her må jeg komme tilbake til.

Utstillingen vil stå over jul og det vil være mulig å kjøpe fotografier og kunstkort direkte.

Håper du tar turen innom..

View Event →
Familiedag til Bruslettstølen på Geilo
Oct
14
11:00 AM11:00

Familiedag til Bruslettstølen på Geilo

Vi gjentar familiedag til Bruslettstølen for store og små høstferien 2017.

Oppmøte ved Kikut Fjellstue, så går vi sammen til Bruslettstølen. Ta med mat og sitteunderlag. Vi stiller med bålpanne slik at dere kan grille, samt hester slik at de små kan ri. Et sosialt og hyggelig event...

En veldig hyggelig nyhet er at gutta i "Eventyrlig oppussing" på TV3 kommer for å pusse opp stølen. Det blir helt fantastisk og jeg gleder meg ellevilt!! 

Dette kan vi prate mer om når vi treffes den 14oktober. Spre ordet og bli med !!

Familiedag
View Event →
Utstilling om Huldrefolket i Bergen
Jun
25
5:30 PM17:30

Utstilling om Huldrefolket i Bergen

Kunst og Kulturprosjektet om Huldrefolket.

Med stort engasjement og med stor spenning inviterer vi til den første utstillingen i serien om Huldrefolket, de underjordiske. 

Vi ønsker å samle familie, venner, bekjente og sammarbeidspartnere til en fotografisk kultur opplevelse. Enda tidlig i prosjektet men vi må kjører en pilotutstilling. Vi må jo fortelle om hva vi driver med og teste om dere synes det er spennende ;) Og kanskje blir akkurat du involvert i veien videre?  Vi er stadig på jakt etter gode ressurser.

Ta med deg de store barna (de små synes kanskje det er litt skummelt) og kom til Scandic Flesland (gull) hotell Søndag 25juni. Dørene åpner kl 17.30, introen begynner kl 18.00 presist. Det blir i tradisjon tro servert lapper,saft og kaffe. Du bestemmer selv når du har sett nok, men vi stenger lokalet kl 20.30.

TV2 vil være tilstede å filme det hele, prosjektet er med i et program som skal vises til høsten. Så det kan være greit å vite at du blir filmet  ;)

Håper du kan komme :)

Åpne på melding på Facebook.

 

 

View Event →